ACB

Tan a prop i tan lluny

Bàsquet. ACB. El MoraBanc supera el Joventut i cada cop té més a l’abast el bitllet per al torneig del KO; la Penya encadena la quarta derrota i diu virtualment adeu al primer objectiu

En un duel d’un nivell força dolent, que va denotar que cap dels dos equips travessa per un bon moment de joc ni de resultats, el més beneficiat va ser el MoraBanc Andorra, que va trobar en tres jugadors com Jelinek (23 punts), Llovet i Hannah els seus tres motors, tres jugadors amb ofici que van saber trencar el partit quan feia falta, situació que no va saber interpretar ni executar la Penya, mentalment fora del partit durant moltes fases, sobretot pel gran desencert que va anar acumulant durant el matx (4/22 triples). El partit va ser de baix nivell, però el MoraBanc fa un pas de gegant per ser a la copa, tot i que encara ha de guanyar almenys un partit per tenir opcions. Qui és virtualment fora del torneig del KO és la Penya, que ahir va acumular la quarta derrota seguida a l’ACB i ho té tot en contra per ser a Màlaga del 13 al 16 de febrer.

El matx va començar amb la baixa coneguda de Diagné i amb Musli carregant-se de faltes. Això ho va aprofitar Omic per fer un recital, amb 16 punts, però no va trobar més referents perquè Prepelic estava negat en el tir (1/6 triples). Després que els andorrans van agafar un màxim avantatge (22-14), la feina del pivot eslovè va canviar-ho tot (26-28). Però abans del descans Jelinek va aprofitar dues errades defensives verd-i-negres per capgirar la dinàmica (43-38).

Al segon temps es va mantenir la igualtat fins al 65-63, però aleshores es va acabar tot. Jelinek va continuar en la seva línia d’encert i, igual com la temporada passada, va ser el botxí de la seva ex-Penya. Carles Duran va intentar donar aire fresc amb Zagars perquè Zisis i Dimitrijevic van estar molt malament, però no va ser la solució i el MoraBanc va acabar castigant una Penya entregada els darrers minuts per una diferència final que no reflexa la igualtat viscuda durant els primers 30 minuts.

3r
màxim
anotador de la història del MoraBanc a l’ACB, davant de Gooo.
Hi ha jugadors que no han entès com s’ha de venir a Andorra per guanyar, estem pendents d’altres coses
Carles Duran
TÈCNIC DEL JOVENTUT
Hem tancat el rebot i hem controlat el ritme del partit; amb nou victòries no anirem a la copa
Ibon Navarro
TÈCNIC DEL MORABANC
Patrocini

Cortés i Llovet... contra la Penya

Incomprensiblement, Carlos Cortés, l’àrbitre que va xiular falta en atac de Jordan sobre Llovet fa dos anys en un polèmic Penya-Obradoiro, va tornar a xiular ahir a la Penya enfrontant-se a Llovet, una situació un pèl surrealista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)