ACB

La Penya assalta el Wizink (83-86)

ACB. Worten, el darrer fitxatge del Joventut, ha estat decisiu en el triomf

La Penya ha tallat una ratxa de set derrotes als últims vuit partits a l’ACB assaltant el Wizink Center (83-86). Laprovittola, l’ídol de la Penya el curs passat, ha fallat el triple al darrer segon per forçar la pròrroga.

Amb Campazzo fora de la convocatòria qui ha estat titular ha estat Laprovittola tot i que no ha brillat. El Madrid ha començat a trencar el matx després de tres triples seguits (17-10). En aquell moment ha debutat el darrer fitxatge Wroten. Els blancs han obert forat al marcador (19-10) però la Penya ha pujat el nivell defensiu amb Ventura a pista i ’ha situat a tres punts (21-18). Ha estat però un miratge perquè de nou s’ha eixamplat la renda (29-19). Al descans el Madrid mantenia un coixí important (42-34).

Al segon temps el Madrid ha agafat un màxim avantatge de 14 punts (64-50) sense fer res de l’altre món però castigant en atac als verd-i-negres. Worten ha fet quatre entrades consecutives demostrant la seva explosivitat tot i no mirar la cistella des de la llarga distància on no té un bon percentatge. Tot i anar a remolc la Penya ha fet un pas endavant en defensa i això li ha donat opció al partit (73-68). El Madrid ha perdut confiança i Prepelic ha posat el Joventut per davant (75-76) aprofitant que Carroll estava a la banqueta i amb un Kanter impressionant (12 punts). Els blancs però han despertat amb un triple Randolph (80-76).. Prepelic però volia aprofitar l’ocasió d’or per assaltar el Wizink Center i amb un triple ha empatat el matx (81-81). En un final d’infart Worten ha fet un triple clau, Pepelic una cistella decivia i Laprovittola, al darrer segon amb 83-86, ha fallat el triple de la pròrroga