FEB

El Cadí es desfà del Mann en una sòlida segona meitat (71-62)

Lliga Femenina.

El Cadí la Seu s’ha desfet del Mann de Saragossa (71-62) en la represa de la lliga després del preolímpic. La victòria permet a l’equip que dirigeix Bernat Canut avançar el Mann i situar-se setè, amb el desempat a favor, i igualar el balanç de victòries i derrotes (10-10), que havia arribat a ser de 8-10. Tinara Moore (18 punts i 11 rebots), Geo Bahí (5 i 5) i Sydney Wiese (13 punts) han estat les més productives del Cadí i l’exjugadora local Merritt Hempe (17), la màxima anotadora del Mann.

El Mann ha aguantat fins al minut 24 (35-35) amb Hempe (11 punts fina aquell moment) i Simon (7) sostenint l’equip de Fabián Téllez, però aleshores ha aparegut Nogic per rebentar el partit des del triple (41-35). Ha pres el relleu Gustavsson, amb nou punts seguits per tancar el tercer quart (51-43) i el 6-0 de sortida de l’últim parcial ha situat la diferència fora de l’abast de les aragoneses (57-43)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)