FEB

El Cadí doblega un rival directe a Tenerife

Bàsquet. Lliga Femenina. El parcial de 2-10 de sortida en el darrer quart, definitiu per trencar el partit i sumar el tercer triomf consecutiu. Jovana Nogic, amb 4/5 en triples, imparable

LA LAGUNA 72 CADÍ LA SEU 83

LA LAGUNA:Bintou, Herrera (4), Weaver (12), Atkinson (19) i Traoré (8) –c. i.–; Charles, Montenegro (11), Afonso, Bettencourt (15), Pedrals (2) i Pierre (1). 16/36 dos, 10/21 triples (3 Montenegro, Bettencourt, 2 Traoré, Atkinson) i 10/13 ll. 23 reb. (5 Herrera), 15 assis. (5 Herrera) i 66 val. (22 Atkinson).CADÍ:Peña (13), Bahí (7), Nogic (18), Moore (11) i Etxarri (17) –c. i.–; Lizarazu (2), Palma, Pujol (7), Pascua (2), Gustavsson (6). 26/44 dos, 7/12 triples (4 Nogic, 2 Peña, 1 Bahí) i 10/15 ll. 24 reb. (6 Bahí), 16 as. (4 Pujol) i 97 val. (22 Etxarri).PARCIALS:20-20, 20-14, 17-27 i 15-22.

Triomf clau del Cadí la Seu d’Urgell (72-83) ahir a la pista d’un rival directe, el Ciudad de la Laguna, en un partit igualat, però decantat en el darrer quart per l’encert superior de les catalanes.

El 2-9 de sortida, amb una bona direcció de Laura Peña, va impulsar les visitants, que aviat van patir la reacció local a cop de triple. Tres de gairebé consecutius van tancar el primer quart amb un obert empat a 20 en el marcador. El segon el va haver d’aturar el tècnic Bernat Canut dues vegades en pocs minuts per la irrupció de Traoré i un 33-26 advers. Els triples de Nogic no van evitar que el Cadí marxés al descans amb desavantatge: 40-34.

En la represa un triple inicial de Georgina Bahí i un 0-7 ho van igualar tot de nou. L’empat a 45 el va trencar després el Cadí amb un altre 0-7 (47-52) contra la zona 2-3 rival. Una defensa que tampoc va poder aturar les catalanes al final del tercer quart (57-61), llançades amb dos triples de Peña.

En el darrer període, un parcial de 2-10 de sortida (59-70) va donar un màxim avantatge d’onze punts a les visitants ja definitiu, que no van poder remuntar les jugadores tinerfenyes.