FEB

Èric Surís

Entrenador Spar Citylift

“Era la seva final, de la seva copa”

“No s’han de buscar excuses, però que el partit ha estat físic ho ha vist fins i tot el més despistat” sintetitzava l’entrenador de l’Uni, després de perdre la final de copa per quart cop. Totes les que ha jugat el club han estat amb ell a la banqueta, els quatre darrers anys i sempre contra el mateix equip. Fet que explica la valoració que en feia: “No era cap sorpresa, que Avenida començaria amb un joc molt dur. I nosaltres no hem tingut la paciència que calia per adormir aquest ritme i en el primer quart les sensacions ja han estat per a elles”. I això que Surís, a l’inici del segon quart, sí va trobar la fórmula: “Ho hem fet millor però als darrers segons, amb el triple a al botzina ha posat el menys deu que era una mica massa pel que havíem vist”.

“L’inici del tercer quart amb un parell de pèrdues absurdes que els regalem dues entrades i la seva frescor física i una proposta més agressiva i tot del què és habitual han arriscat i els ha sortit bé: no hem estat a aquest nivell i una cosa porta a l’altra fins a l’encert de Hayes, que si vas just i una jugadora com ella a sobre ho entra tot ja et fa anar malament” exposava.

Resignació

“Era la seva final, la final de la seva copa i ens ha costat adaptar-nos a aquesta proposta física de risc, de mans. No havíem d’esperar que ningú ens regalés res però ens ha costat, entomar-ho. I no ho hem pogut contrarestar” es resignava l’entrenador qüestionat per la influència dels àrbitres (11 faltes cada equip al descans i 22 al final). “No hem estat en el xoc, la lluita pel rebot, pilotes dividides, entrades i joc al pal baix, bloqueigs directes... Tot. I en surts entrebancat i et perjudica en les accions perquè vas tard, no tens la pilota i, si la tens, n’han caigut dues i perds el ritme i el control del partit” argumentava.

LES REACCIONS

Quan es perd de tant, han estat millors. No hi ha res a dir i se n’ha d’aprendre per a moltes més finals
Laia Palau
Contra l’Avenida sabem que si no es talla el contacte físic que hi havia, aquestes coses acaben així
Cayetano Pérez
Havíem d’imposar un ritme molt alt i ho hem aconseguit. Va molt difícil deixar la Seu els ho dec tot. La copa feia il·lusió
Andrea Vilaró
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)