ACB

Ante Tomic assegura que la plantilla del Barça accepta l’ERTO

Bàsquet. El capità del conjunt blaugrana ha explicat el procés que van seguir ell i Pierre Oriola en les converses amb els representants del club

“Aquesta difícil situació amb el coronavirus ens fa ser part d’un equip molt més gran que el Barça de bàsquet i per a algú que té la sort de guanyar tants diners no és un acte heroic renunciar a una part, en comparació amb el que estan passant persones que guanyen menys” és el missatge amb què Ante Tomic ha volgut tancar la polèmica sobre l’ERTO a la plantilla blaugrana, incendiada ahir al twitter amb els missatges d’Àlex Abrines, Pau Ribas i Nikola Mirotic. L’estrella montenegrina va ser l’últim en intervenir-hi, quan va desmentir que hagués canviat d’opinió i digués que estava d’acord amb l’ERTO quan inicialment havia dit que no, com apuntava Mundo Deportivo.

El procés

El capità del Barça de bàsquet exposa el procés que s’ha viscut per arribar a l’acord, des del seu perfil a la xarxa social. “M’agradaria aclarir algunes coses, veig que circula informació incorrecta. Juntament ambl’altre capità de l’equip Pierre Oriola vaig parlar amb els representants del club fa uns dies” diu en el segon dels quatre missatges que ha publicat. En el tercer explica que els dos pivots van acceptar “reduir els nostres salaris en aquella primera reunió. Després vam compartir la proposta amb els nostres companys i els vam dir que ho comunicaríem al director de la secció”. “Pel que sé, molts altres jugadors van acceptar la proposta del club, tampoc és correcte que Pau Ribas digués que no a la proposta del club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)