FEB

El Força Lleida es manté a la LEB Or

Bàsquet. La reunió entre la federació espanyola i els equips de la LEB Or confirma que no hi haurà descensos i la setmana vinent acordaran com ho fan per decidir els dos que pugen a l’ACB

L’ICG Força Lleida, que era a un triomf del descens, continuarà un curs més a la LEB Or. A la reunió entre la federació espanyola i els clubs de la categoria s’ha decidit que no hi hagi descensos. A més, 14 dels 18 clubs han votat a favor de no perdre les dues places ACB. El que s’ha de buscar és la fórmula per assolir-ho. Teòricament, si s’acabés la temporada ara els dos beneficiats serien el Valladolid i el Guipúscoa, però l’ACB ja ha dit que hi posarà impediments perquè no s’ha acabat la temporada i el cas podria anar a judici o al final hi podria haver 20 clubs a l’ACB, cosa que els equips d’elit no volen. La setmana vinent es reuniran de nou per decidir si fan una fase d’ascens per concentració o quina fórmula troben.

No afecta el Girona

Tot i que no hi haurà descensos de la LEB Or a la LEB Plata, sí que volen que hi hagi ascensos de la LEB Plata a la LEB Or, cosa que beneficiaria al Bàsquet Girona. El problema és que l’ACB no tindrà descensos i la LEB Or vol ascensos i això provocaria que hi haguessin 20 equips, cosa que l’ACB no vol. I si no baixen de la LEB Or i pugen de la LEB Plata també hi haurà 20 equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)