ACB

El Barça i la Penya frenen el seu retorn; l’Andorra no

Bàsquet. Avui no començaran els entrenaments a la pista tot i que el Joventut passarà proves mèdiques; el MoraBanc sí que arrenca ja amb pilota

El futur de l’ACB i de l’Eurolliga pinten complicades. Tot i que inicialment semblava que els equips de l’ACB tornarien avui a l’activitat amb els entrenaments individuals, com marca Sanitat, al final els equips catalans s’han fet enrere i han frenat el seu retorn a la pista. La Penya, això sí, passarà les revisions mèdiques a l’hospital Quirón. Els protocols a seguir no són fàcils, i sobretot no són clares moltes coses a aplicar. Han de ser entrenaments individuals durant dues setmanes, però els jugadors no poden coincidir a la pista, i això obliga a fer-ho en diferents hores. La jornada d’entrenament, doncs, s’allarga molt per a l’equip tècnic si ha d’estar amb tots els jugadors en diferents franges. Al gimnàs tampoc poden coincidir més de dos jugadors. I les mesures d’higiene també són estrictes perquè no poden compartir el mateix material i s’ha de desinfectar cada vegada el lloc on s’ha treballat, sigui a la pista o al gimnàs.

El Barça ha confirmat que avui no es posarà en marxa, i sembla que està una mica a l’expectativa del que faci l’equip de futbol per seguir els mateixos passos abans de tirar endavant. El Joventut també tenia previst començar els entrenaments, però encara queden per definir com fer algunes coses. Tampoc és clar en quin període s’han de fer els tests de coronavirus. Qui sí que començarà en horari de cinc a nou del vespre és el MoraBanc. Al principat ja fa dies que tenen la situació més controlada, i ahir només hi havia 745 casos detectats.

Barcelona diu no

D’altra banda, ahir la regidoria d’Esports de Barcelona va confirmar a RAC1 que no s’han plantejat acollir ni la final a dotze de l’ACB ni tampoc la de l’Eurolliga, i va explicar que hi ha altres prioritats a la ciutat.

745

casos

hi ha a Andorra només

Patrocini

Pesic: “Alguns equips es rendiran”

El tècnic del Barça va subratllar ahir, en el mitjà serbi Nova.rs que la situació és complicada, i sobretot va parlar de situacions d’equips d’Eurolliga les lligues estatals dels quals ja han acabat: “Alguns equips es rendiran i no estaran llestos.” Pesic és partidari de, si es pot acabar, fer-ho: “L’ACB i l’Eurolliga han canviat el seu format per intentar aconseguir-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)