ACB

Montañez no continua a Manresa

Bàsquet. ACB. El club ha decidit no renovar-li el contracte, que s’acabava el 30 de juny; l’exjugador havia arribat al càrrec de director esportiu del club manresà l’any 2017

Román Montañez, una de les llegendes vives del Manresa, va deixar ahir de formar part del club manresà. El club va anunciar que no li renovarà el contracte, que s’acabava el 30 de juny, i surt del Nou Congost. Montañez, que té la samarreta retirada al sostre del pavelló al costat de les de Creus, Singla, Peñarroya i Pujolràs, va agafar la direcció esportiva de l’entitat el 2017 i va fer pujar el Baxi Manresa a l’ACB. L’any següent, encara amb Joan Peñarroya a la banqueta, van fer una temporada espectacular que va servir per tornar l’equip a Europa. Aquest any el club també ha fet bons moviments i ha acabat certificant una bona temporada. Als seus 41 anys, el de Sant Joan de Vilatorrada haurà de buscar un altre club per poder continuar com a director esportiu. Montañez ja no tenia la confiança dels pesos pesants del Baxi, amb els quals havia tingut alguna diferència de criteri durant la temporada, que sembla que no s’ha pogut reconduir i això ha obligat a separar els seus camins. Montañez no s’ha pronunciat encara, però s’espera que doni la seva versió encara que no pugui ser presencial per la situació del coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)