ACB

Un jugador de la Penya, positiu per coronavirus

Bàsquet. ACB. Es quedarà dues setmanes més confinat a casa i no s’afegirà avui als entrenaments individualitzats que comença l’equip

El Barça i la Penya es posen avui en marxa després d’uns dies d’incertesa. Els jugadors del Joventut comencen avui els entrenaments individualitzats però no tots ho podran fer. Un dels components de la plantilla ha donat positiu en el test de la Covid-19 i haurà d’estar dues setmanes més com a mínim confinat a casa. No es tracta de Joel Parra, que havia donat positiu fa algunes setmanes però que ja ha superat la malaltia

Avui, al Palau Olímpic, al matí es repartiran les hores en diferents parelles. Cadascun d’ells s’entrenarà en una meitat de la pista amb un entrenador i farà una sessió personalitzada. Un dels requisits és que no es pot compartir la pilota. Quan acabi cada entrenament es desinfectarà la zona on s’han entrenat perquè pugui entrar el següent jugador.

En les sessions al gimnàs hi haurà com a màxim dos jugadors i es desinfectaran les màquines que hagin utilitzat. Els entrenaments tindran una doble sessió. El preparador físic del Joventut, Dani Moreno, que ha col·laborat a formalitzar el protocol, subratlla com es farà: “Està tot molt meditat per a cada jugador, està molt meditat, i el que s’ha de fer és anar amb compte seguint els protocols però sense por, perquè si es compleixen no hi ha d’haver cap problema.”

El Barça, fins dimecres

Els blaugrana passaran avui els tests per saber si tenen el coronavirus. En cas que tots siguin negatius, està previst que dimecres ja es comencin a entrenar a la pista. El que és clar és que les sessions d’entrenaments seran a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Pesic tindrà tots els jugadors disponibles i el fet que tinguin més d’un pavelló per entrenar-se facilitarà la posada a punt, i a més també hi ha els camps de futbol exteriors per fer la preparació física. A Catalunya, a diferència d’altres comunitats autònomes, caldrà esperar encara per poder-se entrenar en grup.

Patrocini

Birgander i Dawson ja porten 15 dies

Simon Birgander, que porta quasi dos anys sense jugar per lesió, ja fa 15 dies que s’està entrenant perquè, en estar lesionat, tenia permís per anar a recuperar-se. És el mateix cas que Shawn Dawson, que també ha fet el mateix procediment al Palau Olímpic. El pivot suec té dos anys més de contracte i l’israelià va ampliar un any més el seu compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)