FEB

Yurena Díaz, un any més

Bàsquet. La base canària, que al novembre es va trencar el lligament encreuat del genoll esquerre per segon cop, renova amb el Cadí la Seu

Yurena Díaz (Las Palmas de Gran Canaria, 1993) jugarà per quarta temporada al Sedis, després de fer efectiva la pròrroga, igual que Geo Bahí. “Tinc moltes ganes que arribi el moment de començar a entrenar-me amb l’equip. Espero que el genoll em permeti arribar al més aviat possible en les millors condicions per aportar el cent per cent com les últimes tres temporades”, diu la base, d’1,76 m, que es recupera de la greu lesió que es va fer el 30 de novembre –al lligament encreuat del genoll esquerre, la mateixa lesió que es va fer el 2016 quan era al Promete, que va fer que es passés la temporada en blanc–. Llavors, acreditava 10,3 punts, 2 rebots, 2,6 assistències i 7 de valoració.

“Estem convençuts que la recuperació continuarà pel bon camí i que ens tornarà a donar qualitat a la pista”, assegura el tècnic, Bernat Canut, que amb Yure té dues bases més –Laura Peña i Marina Lizarazu– i Bahí.

Més moviments

La setmana ha començat moguda a la Lliga Femenina: l’Avenida no compta amb Miguel Ángel Ortega –el substituirà Roberto Íñiguez, campió el 2012 amb el Ros i el 2015 amb l’Spar Citylift–, el Guipúscoa obre la veda amb Meiya Tirera (1,88 m, 1986), que ha estat al València després d’haver jugat al Cadí i, l’Ensino, amb Natalie van den Adel (1,85m, 1990) de l’Araski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)