ACB

Una Penya de la Penya

ACB. El Joventut somia una plantilla amb ADN verd-i-negre i, més enllà que pugui ser el curs vinent o el següent, la línia de la filosofia de club està traçada; l’únic nom segur ara és Bassas

El tècnic Carles Duran i el director esportiu Jordi Martí volen fer realitat un somni: fer una Penya de la Penya. Serà aquest curs vinent o el següent, però la línia del club està traçada, amb el vistiplau del màxim accionista i del president. L’afició xala de valent. L’arribada de Ferran Bassas donarà continuïtat a la posició de base, pendent del que faci en el futur Dimitrijevic, amb un any més de contracte i amb una oferta d’ampliació molt bona sobre la taula. En el perímetre, el nom tabú és el de Pau Ribas. Tothom sap que tard o d’hora acabarà vestint de verd-i-negre i ara mateix que arribi a Badalona només depèn del Barça. Ribas té un contracte alt, però no és un intocable. Si els blaugrana el veuen transferible, caldrà veure fins on arriba la negociació. Si Ribas no fitxa en la posició de dos, arribarà un nord-americà de qualitat, el recanvi de Prepelic, que no continuarà. En el joc interior, el desig torna a ser Todorovic, que va coincidir al Prat amb Ventura, Bassas i el catalitzador de tot plegat: Carles Duran. El montenegrí ja sap que el volen i només depèn d’ell i de fins a quin punt li fa il·lusió jugar a la Penya amb amics, amb la confiança del tècnic i sent un ídol. És només una qüestió de quant vol deixar de guanyar. Les xifres que té signades a la Xina són inigualables. El club, però, no l’esperarà tot l’estiu i ha posat un termini per prendre la decisió. Si arriba una opció abans, es tancarà. Pel que fa al quatre i mig que falta, podria ser un nord-americà o un interior pol·livalenti, i que el dos i el cinc fossin nord-americans. No hi ha res més: queden tres peces per fitxar. I serà una plantilla llarga, perquè no se sap com respondran Dawson i Birgander.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)