ACB

Pere Tomàs no continuarà al Baxi Manresa

Bàsquet. El club bagenc es reforça amb Janari Joesaar, un exterior estonià polivalent

El Baxi Manresa ha fet oficial que Pere Tomàs, un dels capitans, no continuarà a l’equip la temporada vinent, com ja es va publicar a L’Esportiu la setmana passada. L’aler de Llucmajor i el club han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia. Tomàs, repartit en dues etapes, ha jugat tres temporades a la capital del Bages (2016-17 i 2018-20). Aquests dos últims cursos ha jugat un total de 59 partits (entre la Lliga Endesa i la Champions League), i en el que es portava de temporada acreditava 6,5 punts i 4 rebots de mitjana. El Bàsquet Manresa vol agrair a Pere Tomàs la seva professionalitat tant en els bons moments com en els temps difícils, i li desitja el millor tant en la seva carrera esportiva com en el terreny personal.

Joesaar, un exterior estonià polivalent

Janari Joesaar arriba al Nou Congost amb 26 anys i experiència a la Lliga Endesa, provinent de la Lliga VTB. Fa 1,98m d’alçada i la darrera temporada ha fet 11,5 punts i 6,4 rebots de mitjana. Es tracta de la tercera incorporació en el mercat d’aquesta primavera-estiu per al BAXI Manresa. En aquesta ocasió, un aler provinent d’Estònia i la Lliga VTB (Nort-Est d’Europa). La temporada 2018-19 va jugar 6 partits amb l’Iberostar Tenerife. Signa contracte per 2 temporades amb el BAXI Manresa.

Janari Jõesaar (nascut a Tartu, Estònia, el 8 de desembre del 1993) serà un dels elements importants en la línia exterior del BAXI Manresa. Es tracta d’un jugador que pot tirar des de totes les posicions, però que també té capacitat de penetració i definició per sobre la cistella. Es va formar a les universitats americanes d’Ole Miss i Texas-RGV, on va jugar a l’NCAA. És internacional amb la selecció d’Estònia, i tindrà contracte amb l’equip del Bages per les 2 properes temporades.

Acord entre la Penya i Brodziansky

D’altra banda, la Penya té un acord per dos anys amb el pivot eslovac Vladimir Brodziansky, que jugava a l’Obradoiro, amb 12,7 punts i 6 rebots de mitjana. El pivot de 26 anys serà el recanvi del nord-americà Luke Harangody

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)