FEB

Dornstauder completa el joc interior del Cadí La Seu

Bàsquet. La pivot canadenca de 24 anys fa 1,93 m d’alçada, signa per una temporada i arriba provinent del Quesos el Pastor

El Cadí La Seu ha fitxat la pivot canadenca Quinn Dornstauder per completar el seu joc interior. Te 24 anys, fa 1,93 m d’alçada, arriba provinent del Quesos Pastor de Zamora, signa per una temporada i serà la seva quarta temporada a la lliga estatal. Quinn Dornstauder ha disposat de molts minuts aquesta campanya en el seu equip, més de 30 per partit, i ha fet 9,5 punts,4,8 rebots i 12,9 de valoració de mitjana. Va arribar a la lliga femenina la temporada 2017/18 de la mà de l’Embutidos Pajariel Bembibre i va patir una greu lesió. En la campanya següent va anar al Mann-Filter.i va disputar el play-off pel títol de lliga. Ha estat convocada en varies ocasions per la selecció canadenca.

El seu nou entrenador, Bernat Canut, ha explicat de la nova incorporació del Cadí La Seu: “És una cinc gran, que coneix la lliga i ha tornat a rendir a bon nivell després de la lesió que va patir fa un parell d’anys. Una jugadora amb bona visió de joc des del pal baix i amb molta capacitat de rebot ofensiu.” L’equip de la propera campanya del Cadí La Seu ja compte amb Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol, Gala Mestres, Danni Williams, Maria Jespersen, Georgina Bahí, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)