FEB

Giedre Labuckiene tanca la plantilla de l’Spar Girona

Bàsquet. La pivot lituana d’1,92 m farà 30 anys la setmana que ve i té experiència tant a l’Eurolliga com a l’Eurocopa

Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990) és la darrera incorporació de l’Spar Girona per a curs 2020/21 i l’onzena peça de la plantilla que entrenarà Èric Surís. La pivot lituana, amb experiència en l’Eurolliga (hi va debutar el 2010) va jugar el darrer curs a la lliga polonesa (8 punts, 8 rebots i 14 de valoració en 29 minuts).

Labuckiene i Julia Reisingerová seran les pivots altes de l’equip, que compta amb onze jugadores. Laia Palau, Chelsea Gray, Frida Eldebrink, Paola Ferrari, Júlia Soler, Helena Oma, Sonja Vasic, Maria Araújo i Adaora Elonu són la resta de peces d’un conjunt amb cinc jugadores que segueixen (Palau, Oma, Vasic, Elonu i Araújo), una que puja al primer equip (Soler), dos fitxatges amb un passat més o menys recent al club (Gray i Reisingerová) i tres cares noves: Eldebrink, Ferrari i Labuckiene.

“Hem intentat buscar una jugadora que es complementés amb Julia Reisingerová en la posició de cinc. És molt intensa i més ràpida que la Julia, amb molt bona capacitat rebotejadora com ha demostrat a Eurocup i a Eurolliga” destaca el director esportiu de l’Uni, Pere Puig, que posa en valor que l’Spar Girona tindrà dues pivots altes de perfil diferent: “Tenim, d’aquesta manera, dos cincs molt diferenciats i el que cercàvem eren dues jugadores que fossin complementàries entre elles.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)