FEB

Stutz paga la seva sortida

Bàsquet LEB Or. El Força Lleida renova el tècnic Aranzana, l’ajudant Guàrdia i el director esportiu Prado i parla de la renovació amb Feliu

El Força Lleida comença a perfilar ja la plantilla per a la temporada vinent. El principal revés és la marxa d’Eric Stutz, el màxim anotador de l’equip (13,4 punts), el millor en rebots (7,9) i en valoració (18). El nord-americà ha pagat la clàusula que tenia per rescindir l’any que li restava i el seu caixet ha augmentat molt perquè l’estaven oferint a diferents clubs de la LEB i altres lligues europees. Qui sí que continuen són Albert Lafuente –torna després d’estar cedit a La Rioja–, Agustí Sans, Adrián Chapela, Fernando Sierra i Pa Mor Diene. El Força Lleida, que serà per novè any consecutiu a la LEB Or i ja s’hi ha inscrit, continua negociant i el primer capítol que té per tancar és la continuïtat del capità Miki Feliu. De moment les converses van ben encaminades. També es vol renovar Shaquille O’Neal Cleare i Abdaye Mbaye. El que sí que ha tancat ja el nou president Albert Aliaga, escollit com a relleu de Félix González, és el cos tècnic. El Força Lleida ha signat un acord per a una temporada amb opció a una segona amb Gustavo Aranzana, que va arribar a mig curs passat. El seu ajudant continuarà sent Jordi Guàrdia, un home de la casa. També s’ha renovat la confiança a Joaquín Prado, que havia rebut l’oferta per entrenar, per exemple, l’Osca. En els pròxims dies Aranzana i Prado tancaran les incorporacions que falten per completar l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)