NBA

Ricky Rubio anuncia que ha tingut coronavirus

NBA. Ho ha dit ell mateix des d’Orlando on estan tots els equips concentrats en la ’bombolla’ de Walt Disney World Resort

Ricky Rubio es troba perfectament però en la compareixença davant els mitjans ha explicat que ha passat el coronavirus. “En termes de salut estic bé, no tinc símptomes. Però torno després de estar tres o quatre mesos sense jugar: les cames i els pulmons ho noten. He de treballar i donaré el millor per a l’equip, però a la vegada he de vetllar per la meva salut” ha assegurat el base del Masnou. Ricky jugarà sense problemes el tram final de l’NBA que es disputarà a Orlando, on la organització ha creat una “bombolla” dins de la bombolla del Walt Disney World Resort, amb tots els equips tancats per evitar els contagis. Els Suns jugaran els vuit partits de la lliga regular que estan establerts i tenen poques opcions de passar als play-off. Ahir van començar els partits de pretemporada que també es fan a Orlando.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)