NBA

Els Raptors inicien el ‘play-off’ amb una victòria còmode

NBA. L’equip de Marc Gasol supera per 134-110 els Nets en el primer partit de la primera eliminatòria

Els Toronto Raptors han iniciat el play-off de la NBA amb una victòria còmode per 134-110 contra els Brooklin Nets en el primer partit de la primera eliminatòria de la Conferència Est que es disputa al millor de set partits. Marc Gasol, que ha sortit en el cinc inicial, ha anotat 13 punys i ha agafat 5 rebotes en els 21 minuts que ha disputat. L’escorta Fred VanVleet ha estat el més destacat amb un doble-doble de 30 punts i 11 assistències en els 39 minuts que ha jugatt.

El partit ha quedat molt ben encaminat en el primer quart amb el 37-20 favorable als de Toronto. El segon partit de l’eliminatòria es jugarà dimecres a dos quarts de vuit del vespre hora catalana. En l’altre partit de la Conferència Est els Celtics de Boston han superat per 109-101 als Filadèlfia 76ers

En aquesta primera jornada de play-off el partit més anivellat ha sigut el que els Denver Nuggets han guanyat a la pròrroga per 135-125 als Utah Jazz, amb Jamal Murray anotant 36 punts. També en la Conferència Oest Los Angeles Clippers han guanyat per 118-110 als Dallas Mavericks tot i els 42 punts que ha anotat Luka Doncic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)