FEB

Gernika i Guipúscoa suspenen l’amistós per un positiu de COVID-19

Bàsquet. Es tracta del familiar d’un membre del cos tècnic que encapçala Azu Muguruza

L’amistós que havien de disputar aquesta tarda (18 h) el Gernika i el Guipúscoa, a Maloste però a porta tancada, s’ha suspès pel positiu en coronavirus del familiar d’un membre del cos tècnic de l’equip de Sant Sebastià.

El Lointek Gernika , que aquest estiu ha fitxat les exjugadores de l’Spar Girona Rosó Buch i Nàdia Colhado, ha agraït públicament al que era el seu primer rival de pretemporada “la transparència i la rapidesa per prioritzar la salut i la integritat de les jugadores i tècnics pel risc de possible contagi”.

Cap, de moment

L’Spar Girona ha tancat la segona setmana d’entrenament si ja compta amb nou de les onze jugadores del primer equip tot i que fins ara no ha anunciat cap amistós de pretemporada. El primer partit seria, doncs, el 6 de setembre al Palau Blaugrana en la final de la lliga catalana femenina contra el Cadí, que sí té partits de preparació previstos: contra el Casademont Saragossa dimecres de la setmana que ve a la Seu i diumenge a la capital aragonesa. L’equip de l’Alt Urgell jugaria després de la final pel títol català amb el Tolosa francès el dia 8 del mes que ve a la localitat occitana i el 13, el cap de setmana abans que comenci la Lliga Femenina, a la Seu. La jornada 1 és a casa precisament contra el Casademont.

L’Uni té la supercopa, a Bilbao, el 12 i 13 amb la presentació i sorteig pur –hi ha també Avenida, Gernika i València– dimecres. La lliga femenina comença el 20 de setembre a Fontajau contra l’Estudiantes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)