FEB

El Força Lleida tanca la plantilla amb Lucas N’Guessan

Bàsquet. L’holandès (2,13 m, 1997) formarà una parella de pivots alts molt poderosa amb Michael Buchanan (2,12 m, 1994)

Lucas N’Guessan (2,13 m, 1997) és la darrera incorporació del Força Lleida, que amb l’holandès tindrà una parella de pivots alts temible perquè divendres s’anunciava el fitxatge de Michael Buchanan (2,12 m, 1994).

N’Guessan viurà la seva primera experiència professional després de completar la seva etapa a la NCAA a la Universitat de East Tenesse State –9 punts i 6 rebots en 21 minuts de mitjana el darrer curs. Abans d’estar als Estats Units va formar part de la Canarias Basketball Academy (CBA).

“És un cinc d’una excel·lent capacitat atlètica, que ha tingut una molt bona evolució en la seva etapa als Estats Units, i que té molt marge per continuar creixent en la nostra lliga” diu el director esportiu del club Joaquín Prado, que destaca la mobilitat del darrer fitxatge tot i els seus 2,13 m. “Ens donarà molt dinamisme en atac i una gran capacitat d’intimidació en defensa” hi afegeix.

El Força Lleida comença els seus entrenaments de pretemporada aquest dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)