Eurolliga

Pangos supera el malson

Bàsquet. Eurolliga. El canadenc, que només va jugar un partit amb el Barça el curs passat, serà un dels líders del Zenit de Xavi Pascual avui (18 h)

Kevin Pangos torna a somriure a Rússia. Després d’un darrer any en blanc per culpa del trencament del dit gros del peu, el canadenc torna a recuperar sensacions com a base titular del Zenit, que juga avui contra el Barça (18 h, DAZN). El canadenc va jugar un partit a l’ACB però no en va jugar cap a l’Eurolliga en tot el curs. Després del confinament Pangos ja estava recuperat, però Pesic es va estimar més deixar-lo fora de les convocatòries. Qui no va dubtar a fer-li una oferta va ser Xavi Pascual. El base canadenc havia brillat amb el Zalgiris de Jasikevicius i amb el Gran Canària d’Aíto, on va aprendre a dirigir la seva qualitat innata d’anotació. A Sant Petersburg té una mitjana de 10,5 punts, 7,5 assistències i 12,5 de valoració en 24,5 minuts.

Cap al rècord

El tècnic de Gavà ha començat la temporada de forma brillant a la VTB, amb el millor inici dels últims quatre anys, amb un balanç de 4-0 que iguala el del 2015 i el 2016, i buscarà el rècord històric de 7-0. Tot i el gran inici, s’ha de relativitzar perquè han jugat contra el Minsk, el Zielona Góra i el Kalev, equips discrets tot i la gran victòria, això sí, contra el Khimki (69-79). L’únic dubte és el de Dmitry Khvostov, que estava lesionat. El líder del Zenit és Austin Hollins, que té confiança, i també hi ha un vell conegut com Will Thomas (ex-Unicaja i ex-València) o l’ex-ACB Ponitka.

Viatge accidentat

Tot i que inicialment es va parlar que David Garcia dirigiria el partit amb Òscar Orellana, exajudant precisament de Xavi Pascual, qui dirigirà el partit d’avui és el tècnic ajudant Masiulis, que no va donar positiu en el test PCR que es va fer. En l’expedició blaugrana hi han anat tots els jugadors menys Kuric, que continua el procés de recuperació de l’operació al cap. Tampoc hi han anat els joves Brancou, Badji i Sergi Martínez. El viatge va ser accidentat perquè la policia va tardar dues hores a permetre el pas pel control de passaports al Barça. El club blaugrana va fer una queixa a l’Eurolliga perquè van arribar a dos quarts de sis de la tarda a dinar i s’entrenaven a dos quarts de vuit.

1
partit
va jugar el curs passat Pangos amb el Barça en tot el curs a la lliga ACB. A l’Eurolliga, cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)