ACB

La Penya abusa de l’Estudiantes (97-70)

El matx ha quedat sentenciat al descans (51-33) amb un joc col·lectiu de primer ordre

El Joventut s’ha tret l’espina de la derrota contra el Fuenlabrada fa 36 hores i ha guanyat amb solvència a l’Estudiantes (97-70). El tècnic Carles Duran ha aprofitat per fer debutar els joves del planter Yannick Kraag i Roger Martí amb partit impressionant del pivot del Prat Arnau Parrado (9 punts).

El matx ha vingut marcat per l’explosió inicial de Brodzansky (11 punts) juntament amb els dos pivots Tomic (11) i Birgander (8) que han començat a obrir forat al marcador. L’entrada de Neno i Parra ha revolucionat encara més la renda (36-21) tot i que la màxima diferència ha arribat amb un triple al darrer segon de Bassas (51-33).

Al segon temps ràpidament ha quedat trencat el matx (60-35) amb una defensa ofegant a l’Estudiantes impotent. Els de Carles Duran han anat dominant amb molta autoritat (62-35). La resta del matx ha estat un pur tràmit arribant a guanyar de 32 punts (93-61).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)