Lliga femenina

El Cadí perd a Saragossa per una cistella a tres segons (70-69)

Bàsquet.

El Casademont ha posat fi a la ratxa de tres victòries seguides del Cadí, amb una cistella a 3 segons que les de l’Alt Urgell no han pogut respondre.

Resimont amb sis punts seguits (triple i 2+1) ha permès el Cadí empatar a 21 i l’altra belga del Sedis, Geldof, donava el primer avantatge visitant (21-24, amb addicional). Gatling ha tornat al parquet, que havia deixat amb 19-8 al marcador en la segona màxima local de 13 (16-5 a 3:50 temps mort de Bernat Canut, Ayuso al contraatac).

El Cadí ha pogut frenar la màxima anotadora i jugadora més valorada de la lliga abans del descans i, forçant-li la segona, Dornstauder empatava a 34 abans de la mitja part.

La direcció de Laura Peña (40-48 de tres davant Gatling en un canvi al bloqueig) i el divuitè punt de Resimont donaven la màxima al Cadí (40-50) amb un parcial de 0-12.

El Casademont ha respost amb un 7-0 (Wurtz de 6,75 m) que feia aturar el partit a Bernat Canut (47-50 a 12:20 pel final). Bahí i Pujol a prop del cèrcol replicaven (47-54) i Etxarri feia el 53-56 al darrer instant del tercer quart

La navarresa amb 4 punts seguits i Peña mantenien el pols a la tasca d’Ayuso i Gatling (25 punts) per arribar al darrer minut un amunt (68-69). Les locals han tingut la darrera possessió, a 24 segons i Taylor Wurtz ha fet el seu divuitè punt en suspensió a 3,4 segons.

El Cadí ha servit de camp ofensiu però Anna Cruz, en el seu debut amb el Casademont, ha tocat la pilota que era per a Pujol i Peña ha sacat de camp defensiu per a Etxarri, que amb un tir forçat no ha pogut capgirar el resultat.