Lliga femenina

El Cadí supera La Laguna (56-70) amb un 0-14 al darrer quart

Bàsquet.

El Sedis ha superat el Clarinos La Laguna i es retroba amb la victòria després d’haver perdut els dos darrers partits, amb deu de les onze jugadores anotant i un 0-14 al darrer quart després de veure’s per sota en l’electrònic per segon cop (52-65). El Cadí ha pogut recuperar, a més, l’average particular (59-67 el 3 d’octubre)

Geo Bahí completava de tres el 0-10 amb què les visitants es feien amb el control a l’inici (2-10) per agafar un avantatge que mantindrien fins a mitjan tercer quart (14-23 triple de Gala Mestres). Les locals empataven a 29 amb un triple de Yoyo Nogic però no completaven la remuntada perquè després de temps mort de Bernat Canut s’arribava a la mitja part 32-38.

Laura Peña de 6,75 m tornava a situar la màxima en 9 (32-41) però un 7-0 ajustava el marcador (41-47 triple Atkinson) i un 5-0 permetia les locals posar-se per davant per primer cop des del 2-0 (52-51). Resimont amb triple lateral i Etxarri després d’ofensiu en què s’ha quedat sola sota el cèrcol mirant de treure la pilota fora posava el 52-56. Yure Díaz ha tingut tres tirs lliures en la cinquena de Taylor a 2:39 (52-59) i Peña al contraatac després de temps mort local tornava de nou la diferència als 9 i la màxima d’onze de 4,6 m (52-63). Dornstauder d’ofensiu ha ampliat el parcial a 0-14 (52-65).