Lliga femenina

El Cadí cau contra el cuer, el Zamarat (58-68)

Les locals han sortit sense ritme i els ha faltat intensitat i encert per capgirar el ritme del partit

El Cadí la Seu ha encaixat una derrota dura contra el cuer de la lliga, el Quesos el Pastor Zamarat (58-68), que ha aprofitat un magnífic tercer quart (18-25) per afrontar els minuts finals amb el partit controlat. El domini en el rebot de les visitants i el desencert en el tir exterior de les jugadores de Bernat Canut (9 de 31) han marcat un partit en què les locals han començat sense ritme. L’exjugadora del Cadí, la barcelonina Marta Montoliu ha estat la més letal de les visitants (19 punts amb 3 de 4 triples). Per les locals Donstauder (9 punts i 13 rebots) ha estat la més destacada.