ACB

Per apropar-se al líder

Bàsquet. El Barça rep el Real Madrid amb la intenció de mantenir la bona ratxa i aconseguir la cinquena victòria contra els blancs aquesta temporada

El clàssic entre el Barça i el Real Madrid (18.30 h, #Vamos) arriba en un moment dolç per als dos equips i amb la lluita pel primer lloc de l’ACB com a primer objectiu. No hi haurà canvi de líder, però els blaugrana (25-3) podrien apropar-se a un sol triomf si guanyen i els blancs (27-1), distanciar-se clarament amb una victòria. Tots dos estan immersos en una bona ratxa de resultats. El Barça encadena setze victòries en la lliga, mentre que el Real Madrid en va enllaçar quinze, va perdre contra el Barça en la primera volta i ara n’acumula dotze de seguides.

El Barça va disposar de Pau Gasol en el partit de dijous de l’Eurolliga, i el nou jugador del conjunt blaugrana podria tenir minuts contra el Real Madrid. Aquest duel serà el sisè enfrontament de la temporada entre els dos equips en totes les competicions. Els blaugrana dominen per 4-1 i buscaran la cinquena victòria consecutiva contra els blancs. Els homes de Saras Jasikevicius van perdre en la supercopa a l’inici de la campanya, però després han guanyat el Madrid quatre cops seguits: en la primera volta de la lliga (82-87), en la final de copa i en els dos partits de la fase regular de l’Eurolliga.

Un rival de ‘play-off’ i en forma

El Joventut de Badalona rep l’Herbalife Gran Canària (21 h) amb la mirada posada en el play-off i amb l’objectiu de signar un nou triomf a casa que l’acosti a poder-se assegurar una plaça. L’entrenador Carles Duran diu que el conjunt canari és un rival directe i un dels equips que estan en millor forma aquest 2021. L’Herbalife (12-15) està disputant les semifinals de l’Eurocup, mentre que el Joventut (16-11) ha tingut més temps per preparar l’enfrontament i buscarà el segon triomf consecutiu en la lliga. López-Arostegui, Jackson i Zagars seran baixa en el conjunt badaloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)