NBA

Els TWolves, sense opció contra els Clippers (124-105)

Ricky Rubio ha fet un mal partit (6 punts i 5 assistències) amb Paul George com a botxí (23 punts)

Els TWolves de Ricky Rubio han perdut aquesta matinada a l’Staples Center contra uns Clippers (124-105) que no li ha donat cap opció i que al descans ja guanyaven de 19 punts (72-53). El base d’El Masnou ha tingut un mal partit amb 6 punts, 2 rebots i 5 assistències en 23 minuts de joc. El més destacat dels de Minnesota ha estat Anthony Edwards amb 23 punts. Pels californians Paul George (23 punts i 7 rebots) i Kawhi Leonard (15 punts, 11 rebots i 8 assistències en només 22 minuts) han estat els millors. D’altra banda, la cistella de la nit l’ha anotat Adebayo que va donar la victòria dels Heat contra uns Nets sense James Harden (109-107) després que Irving (20 punts) fallés un triple clau. Kevin Durant només ha pogut jugar 4 minuts perquè s’ha lesionat a la cuixa esquerra. La sorpresa ha estat la derrota dels Mavs contra uns Kings que encadenaven nou derrotes seguides tot i els 37 punts, 8 rebots i 5 assistències de Luka Doncic. De’Aaron Fox (30 punts) i Harrison Barnes (24), imparables. Destacar també la victòria dels Raptors contra els Thunder (112-106), dels Rockets a la pista dels Magic (110-114), dels Hornets contra els Blazers (109-101) o dels Knicks contra els Pelicans (122-112) amb 33 punts de Julius Randle i 34 punts i 9 rebots per Zion Williamson. Finalment els Hawks han tombat els Pacers (129-117) amb 34 punts de Trae Young i 24 rebots de Clint Capela.