ACB

Derbi clau per al ‘play-off’

Bàsquet. ACB. La Penya i el Baxi es veuen les cares (21.15 h) conscients que un triomf seria un pas important per acabar entre els vuit millors

El Palau Olímpic viurà avui (21.15 h, Movistar) un derbi marcat per l’aspiració dels dos equips de ser al play-off. Els verd-i-negres tenen dues victòries de diferència respecte als manresans. En cas que els de Carles Duran guanyin i ho facin de més de cinc punts –al Nou Congost van guanyar els de Pedro Martínez 85-80–, serien virtualment equip de play-off. Als manresans, que estan fent una temporada de somni, els queda un partit menys que la Penya per disputar i miren de reüll l’Unicaja, l’altre implicat en la lluita per la vuitena plaça. Curiosament la Penya visita dissabte el Martin Carpena i pot donar un cop de mà al Baxi.

El MoraBanc es planta

La plantilla de l’equip andorrà va fer ahir una roda de premsa en què va mostrar el seu descontentament per la decisió de l’ACB de fer-los jugar 8 partits en els pròxims 19 dies. El MoraBanc ha tingut casos positius de Covid i se li han acumulat partits que ha de jugar abans del 16 de maig. Els andorrans demanaven començar més tard els play-off.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)