NBA

LeBron executa els Warriors amb un triple clau (103-100)

Els Lakers jugaran el ’play-off’ contra els Suns i els de Curry (37 punts) jugaran ara contra els Grizzlies

Un triple de LeBron James a 58 segons pel final amb 100-100 al marcador ha sentenciat el play-in amb la victòria dels Lakers contra els Warriors a l’Staples Center (103-100) amb 6.022 espectadors a les graderies, un 32 per cent de la capacitat del pavelló. D’aquesta manera els de Los Angeles jugaran el play-off contra els Suns mentre els Warriors hauran de jugar una última oportunitat contra els Grizzlies que han eliminat els Spurs en l’altre partit de play-in.

Els de Stephen Curry han disposat del darrer tir però Bazemore ha perdut la pilota. Pels Lakers el millor ha estat Anthony Davis (25 punts i 12 rebots) i triple doble de LeBron James (22 punts, 11 rebots i 10 assistències). Marc Gasol no ha jugat.

Pels Warriors Stephen Curry ha acabat amb 37 punts i un 6/9 triples però ha estat insuficient secundat per Andrew Wiggins (21)

D’altra banda, els Grizzlies han superat els Spurs en el FedExForum (100-96) amb 24 punts de Dillon Brooks, 23 punts i 23 rebots de Jonas Valanciunas i 20 punts de Ja Morant. Pels Spurs DeMar DeRozan, el més destacat (20).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)