ACB

Festival absolut de la Penya (99-92)

Els verd-i-negres encara poden quedar sisens si guanyen a Bilbao i el Burgos perd els seus dos partits

La Penya encara pot ser sisena si guanya a Bilbao i el Burgos perd els dos partits que li resten cosa que li permetria evitar el Barça a quarts. Els verd-i-negres han superat el MoraBanc a qui han dominat des del salt inicial (99-92). Els de Carles Duran han fet un gran joc coral amb sis jugadors anotant 10 punts o més.

D’entrada els verd-i-negres liderats per Albert Ventura (8 punts) ha agafat 10 punts de renda (16-6) que ha anat eixamplant fins a un màxim de 13 (44-31) després d’un triple de Ribas. Al descans havien anotat els 10 jugadors que havien jugat (44-36).

Al tercer quart la diferència ha anat creixent amb un gran treball col·lectiu que ha desbordat absolutament al MoraBanc. Només començar el darrer període el festival de la Penya ha estat d’una magnitud gegant per agafar més de 20 punts (88-65) amb bon joc i espectacle.

Xabi López-Arostegui i Pep Busquets han estat amb els seus companys però no han estat convocats perquè només portaven dos dies d’entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)