Eurolliga

L’Efes evita el desastre contra el CSKA (86-89)

Els turcs havien fet un recital defensiu fins al minut 25 (39-60) però el russos han remuntat fins el 86-87

L’Efes han evitat el desastre després d’arribar a dominar de 21 punts en fer uns primers 25 minuts de cine contra un CSKA totalment neutralitzat (86-89). Però els turcs han hagut de patir perquè els russos han remuntat fins el punt de tenir la pilota del partit però amb 86-88 Clyburn, que havia fet un recital amb 26 punts, ha errat el triple clau. Els d’Ataman tornen a una final i es pren la revenja del CSKA qui li va prendre el títol fa dos anys a Vitòria.

L’Efes ha començat mostrant el seu potencial ofensiu des del salt inicial amb una sèrie de 5/5 triples i amb Beaubois com a gran referent (3/3). Els d’Ataman han agafat 12 punts de renda (13-25) gràcies a un bon treball col·lectiu en defensa i amb Micic -MVP de l’Eurolliga- com a motor anotant 7 punts, repartint 4 assistències i participant en 17 dels 25 punts del seu equip. Al segon quart els turcs han continuat el seu festival anotador per agafar un màxim avantatge de 16 punts (33-49) i sinó s’ha trencat el matx ha estat gràcies a tres cistelles de màxima dificultat de Clyburn. Al descans 37-49.

Però només arrencar el tercer quart l’Efes ha donat l’estocada definitiva als russos agafant 21 punts de renda i neutralitzant totalment el CSKA (39-60). Ha hagut de ser l’exManresa Lundberg qui ha liderant la reacció dels russos amb 15 punts i ha posat el CSKA a 10 punts (63-73) faltant 7 minuts. Els russos han anat posant pressió fins el punt de tenir la pilota del partit. Amb 86-88 Clyburn ha tingut el triple per donar el bitllet per a la final als russos però ha fallat..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)