ACB

Un retrobament que es complica

Bàsquet. Vives se’n va de València i veu amb bons ulls tornar a la Penya, però l’acord econòmic no serà fàcil

El València no ha exercit l’opció de renovació de Guillem Vives (1993, 1,92 m) i el seu substitut a la Fonteta serà el jugador de la Penya Neno Dimitrijevic. Vives aspira a exercir de fill pròdig i a ser el substitut del macedoni a Badalona, i sobretot a formar parella de bases amb Ferran Bassas, amb el qual ja havia jugat tant al CB Prat com amb l’equip badaloní. El retorn de l’internacional a l’Olímpic no serà una operació fàcil de tancar. Malgrat el seu desig i que el club sap que Vives és fàcil d’encaixar, el sou que ha cobrat a València és el principal obstacle i els badalonins tenen sobre la taula altres alternatives en la posició de base.

Vives va debutar a l’ACB amb la Penya i la seva progressió no va passar inadvertida pels grans de la lliga. El València es va avançar i el va fitxar l’estiu del 2014. Han estat set temporades en què ha aixecat una lliga (2017), una supercopa (2017) i una Eurocopa (2019). Va estar a punt de fitxar pel Barça però finalment es va quedar sota les ordres de Jaume Ponsarnau, entrenador que ja ha fet oficial la seva marxa al Casademont. El seu substitut a la banqueta serà, segons han avançat mitjans locals, Joan Peñarroya, que fa uns dies va comunicar que no continuava al San Pablo Burgos.

Plaça confirmada a l’Eurocopa

L’Eurolliga ha confirmat que el Joventut serà un dels equips de l’ACB que jugaran la propera edició de l’Eurocopa. També hi haurà l’Herbalife Gran Canària, el València –que perd el lloc a l’Eurolliga– i el MoraBanc Andorra, que finalment ha obtingut la plaça a què aspirava. A l’Eurolliga les principals novetats són la presència de l’AS Mònaco i l’Unics Kazan, equips que van jugar l’Eurocopa la temporada passada. El Khimki rus també perd la plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)