Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

OLESA

Pensen en Maslowski i en Podkovalnikova

En espera de fer oficial la contractació del tècnic Xavi Tubau, l'Olesa, que divendres passat va rebre la confirmació definitiva de la seva presència en la propera edició de la Lliga Femenina, treballa en la confecció de la nova plantilla.

En aquest sentit, dos dels objectius principals són dues jugadores conegudes, totes dues pivots. D'una banda, el club està molt a prop de tancar la renovació per una temporada de l'alera pivot Michelle Maslowski (1m88, 31). Maslowski, que va arribar l'estiu passat al club provinent del bàsquet hongarès (Szeviep Szeged), va ser una de les destacades de l'equip, especialment en la primera part de la temporada. Per bé que després el seu rendiment va baixar, va acabar amb 13,5 punts –46% de dos i 34% de tres– i 4,7 rebots de mitjana. A banda d'ella, en el joc interior també podria continuar Aina Denti com a quarta rotació. L'altra jugadora que l'Olesa voldria per al nou projecte és l'alera pivot russa Olga Podkovalnikova (1m94, 25). Podkovalnikova va arribar fa dos anys a la lliga estatal per jugar amb l'Olesa i els seus 12,3 punts i 6,8 rebots la van portar a fitxar pel Perfumerías. Allà, però, no ha tingut el protagonisme esperat (4,8 punts) i el club i la jugadora veuen de bon ull tornar-se a unir. De moment, però, no hi ha acord econòmic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)