ACB

La Penya, plantilla tancada

Bàsquet. ACB. El Joventut fa dues apostes (Willis i Feliz) i tres retorns (Vives, Pep i Paul) per pujar un graó mantenint l’ADN Penya amb mitja plantilla i l’equip tècnic de casa

Vives per Dimitrijevic, Paul per López-Arostegui, Feliz per Zagars, Busquets per Dawson i Derek Willis per Morgan. Hi ha millor equip que el curs passat? Tot i les especulacions, la plantilla de la Penya 2021/22 està tancada.

En la direcció Guillem Vives agradava però no era la primera opció. Era Kendrick Perry, un combo del Cedevita que prioritzava l’Eurolliga i un bon contracte. Semblava que podria ser, però de seguida va arribar l’oferta del Panathinaikòs. Sense opció. Es va activar l’ex-Penya, que va encaixar en tot: filosofia, caràcter, experiència... El base es va adaptar a les possibilitats econòmiques a canvi de tres anys. Amb c,asa a Badalona, acaba de ser pare i tot ja es veu diferent de fa set anys, quan va marxar. Gran fitxatge. L’arribada de Feliz va sorprendre però el porto-riqueny ve a millorar un Zagars, que anirà cedit. Continua lesionat amb pubàlgia i li queda un any de contracte. Si té continuïtat i creix se li allargarà el contracte. Si no, no. No vol LEB i no té ofertes ACB. Pensa en Europa com ja havia de fer al Kalev estonià fa mig any. Feliz arriba del Prat (LEB Or) però ja sap el què és jugar davant de 15.000 espectadors a la Universitat d’Illinois, on és el tercer màxim anotador. La mateixa Universitat on va jugar Brandon Paul, que torna. Enamorat de Barcelona, ja havia tornat a entrenar-se al Next MVP algun cop. Motivat, signa per un any perquè confia eclosionar.

Parra, l’home del milió

La mala experiència viscuda amb la clàusula de López-Arostegui ha fet prendre mesures al club per retenir el talent. Parra ha signat per quatre anys i la clàusula de rescissió puja a 1 milió d’euros sigui el curs vinent o el quart any. En el joc interior, només un moviment. Es considerava que després de tres anys Morgan ja no creixia més. S’ha buscat un perfil polivalent: Derek Willis. Arriba del Brindisi, on ha fet 11 punts i 8,3 rebots de mitjana al Pallacanestro. La clau de l’operació és que fa dos anys va jugar en el Ratiopharm Ulm de Jaka Lakovic, qui ha avalat el fitxatge. El Lokomotiv Kuban l’ha tingut fitxat però la màfia russa en l’operació ha fet tirar enrere al jugador i s’ha obert la porta a Badalona. Parrado no estarà en el primer equip ni serà vinculat. Se li ha ofert créixer al Prat (LEB Or). Entre Helmanis, Maronka, Kraag, Domènech i Malik, quatre seran els vinculats a l’ACB. Tots cinc estaran inscrits a l’Eurocopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)