Més bàsquet

Torrens i Cazorla lideren la remuntada contra Sèrbia (85-70)

El tècnic català Lucas Mondelo ha dirigit avui el partit 150 com a seleccionador espanyol

La selecció espanyola s’ha pres la revenja dels quarts de final de l’Europeu i ha superat a Sèrbia, la vigent campiona europea, en un partit on ha arribat a perdre de 10 punts (85-70). Les de Lucas Mondelo, que avui dirigia el seu partit 150 com a seleccionador, continuen invictes pendents del següent partit contra Canadà. El partidàs de Torrens (25 punts), Cazorla (5 triples), Ndour (20 punts i 9 rebots) i Ouviña (10 punts, 8 rebots i 8 assistències) i Domínguez en la direcció, les claus.

La selecció espanyola ha començat fent un gran bàsquet amb encert de Torrens des de la llarga distància amb dos triples (8 punts) ben secundada per Ndour (7). Però l’encert de Brooks (7) i Krajisnik (6) en el joc itnterior ha posat les sèrbies per davant (19-20). En el rebot les de Marina Maljkovic ha estat clau. Sèrbia però ja estava llançada i quatre pèrdues seguides ha liderat un parcial de 4-16 (del 17-13 al 21-29). La nacionalitzada Anderson ha situat el màxim desavantatge (21-31). Espanya s’ha situat en una defensa zonal per controlar millor els atacs rivals. Al descans però tot estava obert (43-44). Però de nou les sèrbies han sortit llançades per tornar a obrir forat (43-52). Quan pitjor estaven les de Lucas Mondelo ha aparegut Maite Cazorla per anotar tres triples consecutius per tornar a posar emoció (53-54). Cazorla no s’ha frenat aquí i un altre triple de Cazorla ha capgirat el marcador (57-55). A l’inici del darrer període un triple de Torrens ha accentuat el bon moment d’Espanya (64-58). Torrens (21 punts) ha revolucionat el matx trencant el partit a 5:50 minuts pel final (69-60).