ACB

Ja és a Andorra

Bàsquet. El Barça s’estarà fins dilluns a Encamp i jugarà contra el MoraBanc i el Llemotges

El Barça de Saras Jasikevicius ja és des d’ahir al vespre a Encamp (Andorra), on s’estarà tota la setmana. Demà disputarà el seu primer amistós, en què ja hi haurà tots els jugadors del primer equip. Serà contra el MoraBanc Andorra, que va perdre el seu primer amistós contra la Penya (71-84) tot i tenir les baixes de Conor Morgan i Mario Nakic. Aquest matí faran una primera presa de contacte al pavelló, on també s’ha entrenat aquesta setmana l’equip d’handbol blaugrana.

Jasikevicius s’ha endut quatre joves del Barça B de la lliga EBA –Michael Caicedo, Gael Bonilla, Ibou Badji i Agustín Ubal–. Dilluns jugaran el segon amistós, també a Andorra, contra el Llemotges, i després del matx baixaran cap a Barcelona.

La setmana vinent el Barça s’entrenarà al Palau Blaugrana ja pensant en la primera competició oficial, la Lliga Catalana, el 4 i 5 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)