ACB

El ‘fitxatge’ de la Penya és Zagars

ACB. El Joventut no buscarà un recanvi per a Bassas, que estarà tres mesos de baixa per lesió, sinó que el letó, que era al seu país, ja és a Badalona per intentar tornar a jugar d’aquí a un mes

El Joventut ja ha decidit el moviment que farà per cobrir la baixa durant tres mesos de Ferran Bassas, que té trencat l’escafoide de la mà dreta: recuperarà Arturs Zagars (21 anys). Serà una nova oportunitat per al base letó, que ha tingut mala sort amb les lesions des que va fer el salt al primer equip i això no li ha permès tenir continuïtat. De fet, ara es trobava al seu país recuperant-se de la pubàlgia que li està amargant la carrera. Ahir se li va fer a Barcelona una ressonància magnètica per veure com està evolucionant la seva recuperació i hi ha optimisme per poder tornar a veure Zagars defensant la samarreta verd-i-negra d’aquí a un mes. És clar que necessita un temps per posar-se en forma i recuperar el to competitiu, però coneix el club, l’entrenador i molts dels companys i és la incorporació ideal tenint en compte que no hi ha diners per fitxar. L’últim partit que va jugar Zagars va ser el 30 de gener, contra el Fuenlabrada. Al febrer va pactar anar cedit al Kalev estonià, però es va lesionar i ja no hi va anar. D’altra banda, Andrés Feliz, l’altre base de l’equip, continua al seu país esperant un visat que s’està fent esperar molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)