ACB

Brodziansky (25 punts) lidera a la Penya contra el Breogán (76-84)

La nota negativa ha estat un cop a la cara que ha rebut Birgander que l’ha obligat a anar a l’hospital

El Joventut, sense Bassas ni Tomic ni Zagars, ha guanyat el seu penúltim partit de pretemporada contra el Breogán en l’amistós disputat a Vilagarcía de Arousa (76-84). El partit ha estat marcat pel cop a la cara que ha rebut Birgander de Dzanan Musa que l’ha deixat KO durant cinc minuts i ha hagut d’anar a l’hospital a fer-se proves per veure l’abast de la lesió.

El matx ha començat amb un domini total de la Penya amb un 0-10. Els de Carles Duran han anat augmentant la diferència fins els 16 punts (5-21). Els gallecs han reaccionat abans del descans per retallar la diferència (39-52). Després del descans la Penya ha perdut fluïdesa i ha vist com el Breogán ha pressionat fins el 66-69. Però ha aparegut Brodziansky que amb un triple per tauler ha trencat el partit (68-75). El millor del matx ha estat l’eslovac que ha acabat amb 25 punts. Diumenge (13h) el Joventut jugarà el darrer amistós a la final del Torneig de Vilagarcía de Arousa contra el guanyador de l’Obradoiro i l’Unicaja que juguen aquest vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)