ACB

El Madrid, rival del Barça en la final de la Supercopa

L’equip de Pablo Laso ha hagut de remuntar contra el Lenovo en un partit que no s’ha resolt fins els minuts finals (70-72)

L’equip de Pablo Laso ha hagut de remuntar en el darrer quart per tombar el Lenovo i classificar-se per a la final de la Supercopa, on defensarà contra el Barça un títol que ha aconseguit les tres últimes temporades. L’aparició en el tram final de Williams-Goss i Caseur en el joc exterior ha estat clau per trencar el partit davant els problemes de faltes de Tavares i Poirier. Els canaris han arribat a manar de deu (42-32) en els seus millors minuts.

Els exblaugrana Heurtel i Hanga, que ha anotat un triple decisiu, han debutat en partit oficial amb els blancs. Un altre dels nous fitxatges, el pivot francès Yabusele (15 punts), ha estat el màxim anotador del Madrid. Rudy Fernández s’ha lesionat al genoll i serà baixa en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)