Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'Olesa vol Carrier i Aya Traoré

El club, que va fer oficial l'acord amb Laura Navarro, és a prop de fitxar la pivot Carrier (2m00) i l'aler Traoré (1m85)

L'Olesa va prenent forma. Després de fer oficial l'arribada de Xavi Tubau a la banqueta, ahir el club va fer el mateix amb el fitxatge de l'escorta Laura Navarro (1m70, 26), que en els dos darrers cursos ha estat al Cadí la Seu i ara s'ha convertit en la primera novetat de la temporada. En la passada, la manresana va tenir unes mitjanes de 4,1 punts, 0,8 rebots i 1 assistència en 14,4 minuts de joc.

Igualment, el club està a punt de tancar les incorporacions de la pivot nord-americana Keke Carrier (2m00, 23) i de l'aler del Senegal Aya Traoré (1m85, 27). Descartada Griner –poca confiança en la seva maduresa mental–, l'Olesa s'ha centrat en la incorporació de Carrier, no tan atlètica com Griner però de la mateixa alçada i que ha fet, a Auburn (NCAA), 12,4 punts, 7,1 rebots i 2,3 taps. Sota els cèrcols, junt amb ella, l'Olesa té emparaulada la renovació d'Aina Denti (1m93), així com molt proper el retorn de la russa Podkovalnikova (1m95).

Quant a Aya Traoré, prové del Kranjska eslovè, on feia 17,6 punts (45% de tres) i 6,6 rebots. Si Traoré no pot jugar amb passaport francès, el plantejament de renovar a Maslowski es trencaria, a menys que la canadenca disposés d'algun passaport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)