Eurolliga

El Barça escombra l’Alba en un debut plàcid (96-64)

El lituà Jokubaitis ha brillat en el seu debut europeu de blaugrana

El Barça ha debutat amb matrícula d’honor a l’Eurolliga arrasant l’Alba Berlín amb Aíto García Reneses a la llotja del Palau Blaugrana (96-64)

El Barça ha arrencat amb dues marxes més que el seu rival. Defensivament els blaugrana han estat brutals anul·lant els alemanys que, amb tres baixes interiors importants, ha començat a llançar triples sense encert (2/13). El 10-2 inicial ha anat creixent progressivament fins els 20 (35-15) i amb una màxima renda de 22 abans del descans (50-28). Mirotic, amb 11 punts sense error en el tir i 17 de valoració, ha estat el més destacat d’un Barça on han jugat els 12 jugadors.

Al tercer quart, Mirotic ha anotat dos triples seguits que han trencat totalment el partit (56-29). Els segons 20 minuts han estat de pur tràmit amb el cinc titular durant molts minuts del darrer quart a la banqueta. Tres triples seguits de Laprovittola han donat la màxima del matx (94-62).

El Palau Blaugrana ha tornat a viure l’ambient de les grans ocasions tot i només haver-hi 3.500 espectadors, un 40 per cent de la capacitat del pavelló que és el què permetia el Procicat.