ACB

Oportunitat per al Baxi i el Barça vol seguir invicte

Bàsquet. ACB. El Joventut recupera Brandon Paul per jugar a Las Palmas

El Baxi Manresa rep (20 h) en un Nou Congost amb el quaranta per cent d’aforament un Baskonia tocat. Els vitorians venen de perdre a Badalona i sobretot de fer el ridícul a la pista de l’Olympiacòs, on van ser escombrats de 25 punts. A més, no jugarà la seva estrella, Baldwin, que va ser pare i encara no ha tornat. Dusko Ivanovic, que ha fitxat l’exmanresà Àlex Barrera, sí que podrà comptar amb Gedriaitis, que ja va jugar a Atenes. És baixa també Peters, mentre que Pedro Martínez té l’equip al complet en el partit 600 de Rafa Martínez a l’ACB.

D’altra banda, el Barça intentarà mantenir la imbatibilitat a la lliga i a Europa a la pista d’un Bilbao (17 h) inferior tot i que ambiciós. Àlex Mumbrú no podrà comptar amb Jeff Withey, intervingut d’una fractura al nas. En el joc interior el Barça és molt superior a l’equip basc. L’únic hàndicap dels blaugrana és que van jugar un partit fa menys de 48 hores tot i que Jasikevicius va poder dosificar els seus homes i repartir minuts en un partit plàcid contra l’Alba Berlín en l’estrena europea. Finalment, el Joventut recupera Brandon Paul, baixa el darrer partit per molèsties musculars, i intentarà assaltar el Gran Canaria Arena (13 h) per consolidar-se entre els grans i aconseguir un triomf amb valor doble perquè seria contra un rival directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)