ACB

Pau Gasol s’acomiada al Liceu

Bàsquet. Es preveu que la llegenda catalana anunciarà aquesta tarda (16.45 h, Esport3) el seu adeu professional de les pistes als 41 anys, després d’haver-ho guanyat quasi tot

Pau Gasol anunciarà amb tota probabilitat aquesta tarda (16.45 h, Esport3) el seu comiat del bàsquet professional. El pivot de Sant Boi (41 anys) ha organitzat un acte en què tindrà cabuda tota la família del bàsquet català però també universal perquè s’esperen representants de l’NBA, on va guanyar dos anells de campió. Gasol es va formar al Barça, va marxar als Grizzlies, als Lakers, als Bulls, als Spurs, als Bucks i als Blazers, on va ser testimonial perquè estava lesionat. El curs passat va acabar el curs amb el Barça, on va guanyar la lliga ACB i va quedar subcampió de l’Eurolliga, el seu compte pendent. Tot i que es va especular que podria continuar jugant després de no tenir molèsties físiques als Jocs Olímpics de Tòquio, haver de tornar a estar tota una temporada a alt nivell físic i mental ha acabat de decantar la balança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)