Eurolliga

El Barça es manté invicte a Munic (72-80)

Els blaugrana han encarrilat el matx amb un 0-10 abans del descans (33-44)

El Barça, sense Sanli ni Abrines, es manté invicte després de guanyar a la pista del Bayern Munic (72-80) i abans de la doble jornada de la setmana vinent en la competició europea contra l’Olympiacòs i el Mònaco. En el partit hi ha hagut Jordi Bertomeu, director executiu de l’Eurolliga.

El matx ha començat amb igualtat. Amb 13-7 ha entrat Jokubaitis que ha fet un recital anotant nou punts consecutius. El Bayern ha aguantat dins el matx gràcies a Hillard (33-34). Però l’estirada final dels blaugrana ha estat impecable amb antiesportiva de Hunter sobre Davies. Un triple de Mirotic i una esmaixada de Hayes al darrer segon han acabat de culminar un 0-10 (33-44).

Al tercer quart el Barça, amb Oriola jugant de cinc, els blaugrana han trencat el matx després d’un triple de Kuric que li ha donat 17 punts de renda (43-60). Els alemanys, amb moltes baixes per lesió, s’ha quedat sense energia per intentar una remuntada impossible. Un triple de Higgins ha situat la màxima del matx (43-63). Els alemanys no s’han rendit i abans del final s’han posat a 9 punts a un minut i mig pel final (68-74) però ha estat insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.