Eurolliga

Afició 582 dies després

Retorn. Mirotic rep el guardó per ser al cinc ideal del curs passat en un Audi Dome on no hi havia espectadors des del 4 de març del 2020

L’Audi Dome de Munic va tornar a tenir ahir afició a les graderies en un gran ambient i amb 3.814 espectadors. No es jugava des del 4 de març del 2020 contra el Baskonia. L’afició va tornar a complir la tradició d’animar dempeus fins que el seu equip no anota la primera cistella. Abans de començar Jordi Bertomeu, president executiu de l’Eurolliga, va fer l’entrega del trofeu a Nikola Mirotic com a membre del cinc ideal de l’Eurolliga del curs passat. També el va rebre Lucic (Bayern) tot i que estava lesionat. Els altres tres jugadors del cinc titular van ser Pangos (Zenit), Micic (Efes) i Tavares (Madrid).

D’altra banda, el jove Caicedo, tot i que va tenir a prop el seu debut quan el Barça guanyava de 20, no va tenir protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)