Lliga femenina

El Cadí guanya a Vitòria i continua imparable a la lliga (68-81)

L’equip ha encadenat cinc victòries i arribarà al derbi de dissabte contra l’Spar Girona com a líder

El Cadí arribarà al derbi de dissabte contra l’Spar Girona com a líder invicte de la lliga (5-0) després de sumar un nou triomf, aquesta a Vitòria, a la pista de l’Araski. L’equip ha tornat a fer un partit completíssim amb la participació en atac de pràcticament totes les jugadores, començant per Etxarri (17 punts i 5 rebots), que és la que ha marcat les primeres diferències en el primer quart.

La direcció de Laura Peña, que ha acabat sentenciant el duel amb tres triples, i Laia Reventós, els triples de Pivec i Strautmane i la feina de Tunstull a la pintura (14 punts) han deixat les locals sense resposta. La màxima diferència ha arribat en el tercer quart (27-45) i malgrat l’esforç de Dongue, Agirre i Atkinson per retallar acostar el seu equip les de Bernat Canut han afrontat els minuts finals amb el triomf a la butxaca.