Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Són partits per gaudir-los”

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, que després del partit contra el Promete va demanar disculpes a l’afició, va aparèixer ahir a la sala de premsa amb un posat satisfet després del partidàs de les seves jugadores contra tot un Fenerbahçe. “Només podíem compensar el major potencial que tenen amb una intensitat excepcional”, va remarcar el tècnic, que va veure com el seu equip sumava el segon triomf de l’Eurolliga després de la tarda de resurrecció de fa una setmana a Schio. “Espero que hagi estat un partit molt vistós per televisió. Ja sé que no hi poden haver esmaixades, però el nivell ha estat molt alt.”

Julbe admet que el seu equip no és un dels aspirants a l’Eurolliga i que, per tant, ha de celebrar cada victòria com un gran èxit. “Espero que aquests partits quedin en el record de la gent, que els hagin pogut gaudir molt.”

Respecte al partit va admetre que les jugadores van poder expressar el joc que porten a dins. “Hem complert les normes internes i aquest és un repte del qual també estic satisfet.”

Burke

També va parlar, és clar, del partit de Kennedy Burke. “És magnífic per a una jugadora que venia de la WNBA, on jugava molt poc. Hem parlat amb ella i és important que hagi entès que l’Eurolliga és una competició on aprens molt si te l’agafes seriosament.”

El repte

A més llarg termini, Julbe admet que l’objectiu de l’equip seria, com la temporada passada, arribar als quarts de final i per això va lamentar la derrota en la primera jornada contra el Sopron. “Si aquest any arribem lluny serà més maco perquè ho faríem sense les bombolles i amb el nostre públic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)