ACB

El Barça no falla contra el Fuenlabrada i es manté invicte en la lliga (79-69)

Saras ha donat descans a Calathes i l’equip no ha trencat el partit fins el tercer quart quan ha trobat l’encert en el triple

El Barça es manté invicte en la lliga (8-0) i ha igualat el seu millor inici des de la temporada 1994-95 després de tombar el Fuenlabrada al Palau en un partit difícil d’afrontar després del doble viatge a Turquia i Israel, on l’equip va sumar la primera derrota del curs. Jasikevicius ha donat descans a Calathes i l’equip no ha pogut trencar el partit fins el tercer quart, amb una bona ratxa de triples i més intensitat en defensa. Higgins (13 punts) i Kuric (12) han estat els màxima anotadors de l’equip.

Mirotic, que ha rebut l’MVP del mes de setembre de les mans d’Audie Norris, ha començat endollat, igual que Higgins. Amb ells en pista els blaugrana s’han escapat (12-6) però els jugadors del Fuenlabrada han demostrat que tenen punts a les mans i amb un triple de Cheatham i dos alley hoops seguits d’Alexander han completat un 2-9 que ha capgirat el partit. Ha hagut de sortir Kuric, l’únic que per minuts ha tingut les idees. L’inici del segon quart dels madrilenys ha estat tot un avís: tres tiples seguits, Vicedo i dos de Novak (23-28). El Barça ha insistit en el joc interior però Oriola i Smits han fallat tirs clars. La intensitat l’ha posat Emegano (28-34) i el Barça, amb problemes a la direcció, ha hagut de recórrer a Mirotic i Davies per igualar el duel abans del descans (34-34).

El tercer quart s’ha convertit en un petit concurs de triples on el Barça, més intens, ha acabat colpejant més fort de la mà de Higgins, Laprovittola i Kuric. Jokubaitis s’ha afegit a la festa i ha liderat el joc ofensiu de l’equip en el tram final del tercer quart i en un gran inici de l’últim on l’equip ha aconseguit trencar definitivament el partit (67-52) recuperant pilotes en defensa i tancant el rebot.

Smits i Sanli, erràtics en al primera part, s’han pogut lluir també en bones accions individuals sota el cèrcol mentre Mirotic i Davies descansaven a la banqueta amb el partit ja resolt (71-54). També hi ha hagut minuts per Michael Caicedo.