ACB

Arriba el quart triomf

Bàsquet. El Baxi Manresa domina gairebé tot el partit al Bilbao. El base Dani Pérez destaca amb 18 punts, 4 triples i 20 de valoració

Baxi Manresa 87 Surne Bilbao 79

BAXI MANRESA:Moneke (14), Valtonen (13), Thomasson (5), Pérez (18) i Sima –inicial–; Francisco (14), Jou (2), Garcia, Martínez, Bako (12) i Maye (9). 15/42 de 2 punts. 14/37 triples (4 Pérez, 3 Valtonen, 2 Moneke, Francisco i Maye i 1 Thomasson). 15/19 tirs lliures. 37 rebots (8 Moneke). 20 assistències (6 Thomasson i Pérez). 90 valoració (20 Pérez).BILBAO:Goudelock (14), Luz, Bigote (16), Masiulis (9) i Delgado (6) –inicial–; Withey (8), Rousselle (14), Hakanson (9), Miniotas (3) i Galán. 21/37 de 2 punts. 7/21 triples (2 Goudelock, Rousselle i 1 Bigote i Hakanson). 16/21 tirs lliures. 44 rebots (11 Masiulis i Delgado). 13 assistències. 83 valoració (17 Bigote).PARCIALS:20-21, 25-19 (45-40), 22-20 (67-60) i 20-19 (87-79).

El Baxi Manresa va sumar la quarta victòria, la tercera seguida a casa, i ja acumula tants triomfs com derrotes. Els manresans van guanyar el Surne Bilbao per 87-79 en la vuitena jornada de l’ACB després de dominar gairebé durant tot el partit. De fet, només en quatre ocasions van estar darrere en el marcador i va ser per només un punt; un d’aquests cops al final del primer quart (20-21). A favor seu l’equip del Bages va arribar a tenir una màxima diferència de 15 punts en el minut 27, amb un 61-46. El conjunt basc mai es va rendir, sempre va anar lluitant, i a set minuts del final del partit es va situar a només dos punts (69-67).

El base Dani Pérez va destacar amb 18 punts, quatre triples, sis assistències i una valoració de 20. En l’inici de la segona part va anotar tres triples seguits en un minut; va fer un parcial de 9-0 ell sol.