Lliga femenina 2

El GEiEG lliga el seu sisè triomf seguit a Mataró (44-50)

“Era una pista molt difícil i de fet el nostre inici ha estat dolent. Al segon quart hem canviat el xip i a la segona meitat elles només han fet 16 punts, diu molt de la nostra defensa” destaca Bernat Vivolas, que posa en valor la victòria “de molt mèrit a Mataró”. És la sisena seguida del GEiEG, el rècord grupista a la categoria i després d’haver tancat el primer quart 17-4 amb un parcial de 12-0. L’equip gironí ha tingut en Faustine Parra la jugadora que més temps ha jugat (29:52) i la líder en punts (21 amb 3 triples, els 3 visitants) i valoració (18). La capitana Vane González, amb 11 punts i 11 rebots, ha acabat amb 17.